Helyszín: Hegedűs Sajtműhely, 2091 Etyek Újhegyi út 116.
Érkezés: 8:30 – 09:00
Kezdés: 09:00
Idén augusztusban ismét ellátogatnak hozzánk francia barátaink Lionel Guérin és Sébastien Picoulet.
Nem is lehetne ennél jobb alkalom arra, hogy elindítsuk különleges „Francia Kék Túra” képzésünket.
Ezen az egyedülálló, egynapos kurzuson mélyítheted el igazán sajtkészítői tudásodat, hiszen Lionel és Sébastien vezetésével tehéntejből készült kékpenészes sajtot fogunk készíteni. A képzés során lehetőség lesz megismerni a kéksajt készítés finom részleteit és részt venni egy konzultáción, ahol a sajt hibákról és sajtbetegségekről lehet tanulni.
Ez a képzés elsősorban haladóknak szól, de mindenkit várunk, akik szeretnék mélyebben megérteni a sajtgyártás művészetét. A program átfogó gyakorlati tudást kínál, ahol a technológiai elemek bemutatásától kezdve a sajtformázásig mindent megtanulhatsz.
Létszám: 15 fő (jelentkezési sorrendben)
A képzési napon: kávét, vizet és pogácsát biztosítunk.
A képzés végösszegét banki átutalással lehet kiegyenlíteni. Az összeg beérkezését követően küldjük meg a részvétellel kapcsolatos információkat a rendeléskor megadott email címre.